Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren, borduren en bedrukken van bedrijfskleding voor alle beroepen, bedrijven en/of branches. Neem ook eens een kijkje in de catalogus van ons merk Printer. Sinds enige tijd mogen wij ons ook dealer noemen van de merken TriCorp, HaVep en ProJob.Of het nu gaat om werkkleding,  jassen, broeken, (promo-)shirts of polo’s, wij kunnen het u leveren. Snel en geheel naar uw wensen! Wij helpen u graag, snel, goed en met persoonlijke aandacht voor uw specifieke wensen, geheel vrijblijvend.

Alle kleding is, indien nodig, voorzien van beroeps-specifieke ergonomische en functionele details, maar ook voor verenigingen en alle sporten hebben wij de juiste kleding. Kijk eens naar onze prachtige kleding-collectie voor jong en oud en alles daartussen. (klik op  de afbeelding hieronder en maak uw keuze uit honderden stuks artikelen uit voorraad leverbaar, waaronder vele bekende merken, kleuren en maten, van XXS tot zelfs 6 XL!)

2015 11 18 header img brands


 U kunt meteen zien in welke maten en kleuren dit artikel per direct leverbaar is en wat de kosten zijn ex btw en leveringskosten. Natuurlijk adviseren wij u graag, dus aarzel niet om advies te vragen, wij staan voor u klaar! Op al onze producten gelden de normale leveringsvoorwaarden en eventueel retourbeleid. Uiteraard mag u ons ook altijd bellen (06-222 48 190) mailen of appen indien u nadere informatie wenst of graag een passend advies wilt hebben.

Facebook

Google

Cursussen

Mail ons!

Bedrijfsgegevens:


* Borduurstudio DigiBear
* Eikenlaan 19
* 5161 TN Sprang-Capelle
* Tel: 06 22248190
* e-mail:
* KvK 51639963

Onze diensten:


* Borduren en bedrukken van bedrijfskleding
* Borduren logo's
* Bedrukken van kleding
* Borduren van badstof producten
* Het geven van cursussen digitaliseren