Hieronder ziet u een eerste selectie uit de verschillende kledingmerken die wij verkopen. Deze, en nog vele andere gerenommeerde merken, hebben kleding welke leverbaar zijn voor diverse beroepen, branches en sporten. Wij adviseren u graag bij uw keuze, wij hebben ruime ervaring met de gebruikersmogelijkheden. Van t-shirt naar polo, van sweater naar fleece-jack, van softshell naar regenkleding, van tuinbroeken naar werkbroeken. Maar ook baby- en kinderkleding, tassen en caps, noem maar op, de mogelijkheden zijn echt oneindig!

Zakelijke kleding leveren wij snel en vakkundig geborduurd of bedrukt met uw logo of huisstijl  maar ook de Horeca en de Bouw kan prima bij ons terecht voor alle functionele kleding.

Indien u een van de onderstaande merken aanklikt verschijnt een scherm met keuzemogelijkheden. Indien een van deze keuzes uw voorkeur heeft noteert u dan de naam of bestelnummer van het kledingstuk zodat u het eventueel bij ons kunt bestellen. Wij kunnen u ook adviseren omtrent de pasvorm, de kleuren en de aanwezige voorraad. Naast onderstaande merken hebben wij nog talrijke andere merken in onze collectie, dus vraag ons gerust om advies en/of hulp bij uw keuze. Het verplicht u tot niets. Zie  www.textilescatalog.nl.

Voor de meer zakelijke en chique kleding verwijzen wij u naar de wensite van Harvest & Frost

sg 2017 eps preview72    download  HarvestFrost
 logo projob    teejays  FOL
 Russell   B&C   Result
 

Facebook

Google

Cursussen

Mail ons!

Bedrijfsgegevens:


* Borduurstudio DigiBear
* Eikenlaan 19
* 5161 TN Sprang-Capelle
* Tel: 06 22248190
* e-mail:
* KvK 51639963

Onze diensten:


* Borduren en bedrukken van bedrijfskleding
* Borduren logo's
* Bedrukken van kleding
* Borduren van badstof producten
* Het geven van cursussen digitaliseren