Gevestigd te   Drunen

06-22248190

Niet-medisch mondmasker verstelbaar

PR799 Washable face covering (pack of 5) Dubbellaagse bekleding van stof, niet-medisch en ideaal voor algemeen gebruik op de werkplek. Stoffen binding maakt het mogelijk om het product te wassen en opnieuw te gebruiken, de buitenste laag heeft Silvadur ™ 930 Flex antimicrobiële afwerking met een Zelan ™ R3 duurzaam geproduceerde, duurzame waterafstotende afwerking. Stof Single jersey van 95% katoen, 5% elastaan met antimicrobiële en waterafstotende finish Grammage 160g/m² Maat: 1 Maat (32 x 12cm)

Prijs : op aanvraag

Niet-medisch mondmasker, bedrukking optioneel

Dit wasbare gezichtsmasker bestaat uit Buitenkant: 40% polyester, 60% katoen. Binnenkant: 35% polyester, 65% katoen. Dit gezichtsmasker is behandeld met een antimicrobiële behandeling om de groei van micro-organismen op het masker te remmen en de opbouw van geur in het masker te voorkomen. De dubbellaagse constructie minimaliseert het binnendringen van deeltjes terwijl de gebruiker vrij kan ademen. De binnenstof van het masker bestaat uit een zacht aanvoelende katoenrijke stof. De stof in combinatie met de ergonomische elastische oorlussen zorgt voor een uiterst comfortabele draagervaring. Elk masker is wasbaar, dit verlengt de levensduur van het masker en verwijdert de milieu-impact van traditionele wegwerpmaskers. Het masker kan 20 keer gewassen worden. Dit mondmasker is verkrijgbaar in 3 maten S-M-L zowel in zwart als wit

Prijs : op aanvraag

Mondmasker 100% katoen, uitwasbaar, zonder logo

Niet medisch mondmasker met vervangbaar filter. Deze biedt u en uw omgeving wel bescherming tegen ongewenste bacteriën, speeksel en stof. Momenteel minimaal verplicht in het openbaar vervoer, maar ook in delen van het buitenland. Meermalen bruikbaar.

Prijs : op aanvraag

Bedrijfsgegevens

Borduurstudio DigiBear
Tel: 06-22248190
e-mail:
KvK 51639963

Onze diensten

Bedrijfskleding borduren
Bedrijfskleding bedrukken
Logo's borduren
Kleding bedrukken
Badstof producten borduren
Cursussen digitaliseren