Een geborduurd logo is hèt visitekaartje voor uw bedrijf of onderneming. Het moet dan ook een professionele uitstraling hebben en recht doen aan de kwaliteit van uw bedrijf. Reden waarom wij ons gespecialiseerd hebben in het omzetten van logo’s en afbeeldingen naar een zogenaamde borduurkaart. Dit proces wordt digitaliseren genoemd en wordt geheel handmatig in onze eigen borduurstudio gedaan met professionele software. Indien u bij ons minimaal 10 stuks kleding bestelt maken wij deze borduurkaart geheel GRATIS van uw logo of afbeelding. U krijgt ALTIJD vooraf een digitaal voorbeeld, zodat u kunt zien hoe uw logo geborduurd wordt op de gewenste kledingstukken.

Met de door ons vervaardigde borduurkaart kunnen wij met onze nieuwe 10-naalds borduurmachine prachtig en duurzaam borduurwerk afleveren op al uw bedrijfskleding of andere textiel. Ook als losse badge(s) te leveren. Natuurlijk borduren en/of bedrukken wij op aangeleverde textiel, mits de kleding hiervoor geschikt is. Hiervoor gelden echter wel onze algemene voorwaarden. Het aanmaken van de borduurkaart is dan optioneel. De kosten hiervoor zijn eenmalig slechts vanaf 35 euro ex btw. Kijkt u eens rustig naar onderstaande afbeeldingen. Vergroot de afbeelding met een klik. Geborduurde Logo’s voor bedrijfskleding en verenigingen zijn mooi, duurzaam en hebben een professionele uitstraling! Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze mail of bel ons: 06-222 48 190. (ook in de avonduren of het weekend veelal bereikbaar)

Een wasvoorschrift vindt u hier. Indien u graag zelf de kleuren van het borduurgaren wilt bekijken voor uw logo klik dan op een van deze kleurenkaarten: classic, polyneon, supertwist en frostedmat. Uiteraard zijn de echte kleuren van het garen veel levendiger en mooier dan op deze plaatjes, dus kom gerust langs en overtuig uzelf, u bent van harte welkom!